farfarsarv.blogg.se

Bilder från början av 1900-talet till nutid. De flesta tagna av Fotografisten Richard Johansson, men också av hans barn och barnbarn m.fl.

Livet går vidare..

Publicerad 2016-02-14 16:47:00 i Ede, Familjen Johansson, Larsbo,

Jag kommer aldrig att få till rätt ordning på bilderna från Larsbo. Det får ni ha överseende med, de är så många.. Jag försöker sätta in dem i nåt sorts sammanhang istället. Vi får väl se hur jag lyckas med det... Här är ialla fall det vackra vita huset.
Med en fin "rondell" i trädgården...
Pelle och en häst.... Undra vad den hette? 
Farmor Frida har börjat odla på allvar. Här visar hon sitt land för sin syster Olga och min pappa Hans och min faster Mary.
Och farfar Richard, han började ägna sig åt sin "hobby" igen. Här gör han reklam. Han hade alltså en liten fotofirma vid sidan av jordbruket.
Så här var bilderna märkta på baksidan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Helena Nord (fast jag kallas mest Lena), Mitt flicknamn var Johansson. Min pappa hette Hans och min farfar hette Richard. Det mesta jag visar här i bloggen är ur fotosamlingen efter farfar Richard Johansson från Oxåsen. Han var fotograf, eller "fotografist" som det kallades ibland på den tiden. Jag är väldigt glad att det numera finns ett enkelt sätt att dela med sig av alla fina bilder som finns i vårt farfarsarv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela